petek, 14. marec 2014

Pomladna/ Spring card

Zadnji dnevi so čudovito pomladni in človeka kar prime, da ustvari kaj pomladnega.
Denimo voščilnico s pomladnim cvetjem.

Spring has come in the last days - the reason to create something spring-themed. For example a card with spring flowers.



Ker imam samo dve štampiljki pomladnega cvetja, pa še ti sta precej majhni, sem vzela štampiljko narcise in jo v tehniki maskiranja odtisnila večkrat, da je bil motiv večji in bogatejši. Pobarvala sem ga z akvarelnimi barvicami, ki sem jih razmazala z brisalcem. Rob voščilnice sem na eni strani namenoma skrajšala in ga izrezala s kotno štanco (če odstraniš nastavek za kote, lahko delaš tudi robove). Odtisnila sem še napis in na rob dodala majhne kristalčke.

I have only two relatively small stamps with spring flowers, so I took daffodil stamp and stamped it seven times in masking technique to get a bigger and "richer" motiv. I painted the daffodils with water-colour pencils and ink eraser. I cut one edge of the card and trimmed it with corner punch (it can also be used for making borders). I also stamped the script and added small rhinestones.

Voščilnico prijavljam na izziva Less is More, kjer tokrat želijo enoplastno (one layer) voščilnico s pomladnim cvetjem, in Izazovi i slatkiši, kjer je tokratna tema rožice.

7 komentarjev:

  1. Krasna je in dobro si se spomnila z kotnim puncherjem, pa zelo natančno izsekala. Všeč so mi tudi kristalčki na robu, da o narciskah sploh ne govorim. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepa pomladna...in narcise so čudovite...pozdravček Jana

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna je in narcise so res tiste, ki povedo, da je pomlad zares tu!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super si naredila narcise, kar pa se tiče roba pa itaq ti vsaka čast za natančnost :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi narcise so ene izmed znanilk pomladi. Krasno si jih vnesla v voščilnico. Lep rob, kristalčki pa še dodatno popestrijo celoto.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepa, preprosta, zanimiva :-))
    Hvala, ker se igraš z nami pri "Izazovih i Slatkiših" ... Srečno!
    Pozdravček :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovite narcise, rob z biserčki je tudi meni zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši