sreda, 26. februar 2014

Rojstnodnevni bonbonček

Te dni je v moji širši družini veselo. Stalno nekdo praznuje. In ker sem v tej množici tudi jaz, na blogu podarjam rojstnodnevni bonbonček.


Bonbonček obsega to, kar je na sliki: revijo Crafts Beautiful - sicer ni ravno najnovejša, je iz junija 2012, a je še zapakirana. Reviji sta dve priloženi darilci - retro okraski za čestitke in pisani trakovi.  Paketku dodajam še štanco majhne marjetice in slovensko štampiljko Iskrene čestitke.

Če vam je ponujeno všeč, do sobote, 1. marca ob 23:59 na blogu pustite svoj komentar. Med komentarji bom v nedeljo žrebala srečnico, ki prejme paketek.

8 komentarjev:

 1. Vse najboljšeeee. Luštn bonbonček, jaz imam seveda rada vse sladko ;-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Vse najboljše in seveda se postavljam tudi jaz v vrsto. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Vse najboljše in naj bo pri vas veselo še naprej.

  OdgovoriIzbriši
 4. Vse najboljše in najlepše.Lepo je priti k tebi na obisk,saj nas vedno znova razveseliš z lepimi izdelki.Naj te še dolgo spremlja ustvarjalen duh in navdih :)
  Lepo praznuj!
  Pozdravček,Urška

  OdgovoriIzbriši
 5. Vse najboljše in poln koš poljubčkov! Vsekakor naj se te drži ustvarjalna žilica in navdih, da nas boš še naprej presenečala z idejami in izvedbo :). Veš, da se postavim v vrsto - sladko vedno paše.

  OdgovoriIzbriši
 6. Vse najboljše!!! Vedno rada pogledam tvoje izdelke. Za bonbonček se pa z velikim veseljem postavljam v vrsto. Lepo praznuj!

  OdgovoriIzbriši
 7. Vse najboljše! Sladkarije imam rada.

  OdgovoriIzbriši
 8. Vse naj naj in naj bo v vaši hiši še dolgo tako veselo! :)

  Pozdravček, B.

  OdgovoriIzbriši